Our Tennis Club Our Tennis Club Tennis Club Enter

U bent hier: Home

Home

Welkom bij Tennis Club Enter........

Tennis Club Enter is een vereniging met een rijke historie, maar vooral een springlevende vereniging. Met meer dan 200 leden waarvan meer dan de helft meespeelt in de voorjaarscompetitie en een park met 5 verlichte kunstgrasbanen en jaarlijks een groot Open Toernooi hebben we sportief gezien zeker het een en ander te bieden. Maar Tennis Club Enter is vooral ook een club die bekend staat om de gezelligheid. Een clubhuis met goede voorzieningen, een actieve barcommissie en veel leden zorgen daar voor.

 

Noaberscup 2018

Beste tennissers,

 

Vol trots kondigen wij het lustrum van de Noaberscup aan! Van 18 t/m 23 juni a.s. zal er op 4 tennisparken weer worden gestreden om de fel begeerde Noaberscup.

 

De Noaberscup is een jaarlijks terugkerend tennistoernooi voor senioren dat wordt georganiseerd door TC Rijssen, TC de Mors, TC Enter en TC Holten. De wedstrijden worden elke avond (19.00 tot 23.00 uur) bij een andere club gespeeld. De finaledag op zaterdag vindt dit jaar plaats bij TC de Mors (vanaf 13.00 uur). We zorgen voor een gezellige aankleding en vermaak voor de jeugd en ook de inwendige mens zal niet worden vergeten.

 

Je geeft je op per team, waarvoor je zelf een teamnaam bedenkt. Dit team bestaat uit minimaal twee tot maximaal vier personen. Wanneer het team uit drie of vier personen bestaat, kun je zelf bepalen wie welke avond speelt. Je kunt je opgeven voor de volgende categorieën:

 

Heren dubbel 4 & 5 6 7 8 & 9 

 

Dames dubbel 4 & 5 6 7 8 & 9 

 

Het inschrijfgeld bedraagt 20 euro per team
Dit is inclusief het eten op zaterdag. 

 

Ben je enthousiast geraakt en heb je zin om deel te nemen aan dit sportieve en gezellige evenement, geef je dan uitsluitend op via:

 

 

 

En denk eraan….. 8 juni is de uiterste inschrijfdatum!

 

Tot ziens bij de Noaberscup!

 

 

Sportieve groet, 

 

De Noaberscupcommissie 

 

Bij vragen, mail naar: 

 

Je vindt ons ook op Facebook: www.facebook.com/Noaberscuptoernooi/

 

 

Zoek in site:

 

Tennisweer
Enter
Inhoud DIV...
Weeronline.nl - Meer tennisweer in Enterweeronline.nl Altijd jouw weer


Ogenblik a.u.b. ...