Our Tennis Club Our Tennis Club Tennis Club Enter

U bent hier: Home › Sponsoring

Sponsoring

Algemeen

Voor een vereniging zijn inkomsten van sponsoren van groot belang. Met extra inkomsten kunnen wij investeringen doen en zo het voortbestaan van onze vereniging waarborgen.

 

Onze sponsoren:

                         

Zowel op sportief vlak  

Het organiseren van diverse activiteiten voor de ontwikkeling en het aantrekken van zowel junioren als senioren.

Als op facilitair vlak

Het onderhoud en/of de vervanging van banen, de renovatie van kleedkamers, de inrichting van het clubgebouw en de verbetering van parkmeubilair zoals de tribune, banken en het terras. Ofwel: de veiligheid en uitstraling van het park.

Kortom

Allerlei zaken die het tennisplezier vergroten van onze leden en onze gasten. Uiteraard is sponsoring verenigbaar met de doelstellingen van TCE, waarbij sponsoring een bepalende factor zal zijn in de uitvoerbaarheid van het meerjarenplan van onze vereniging. We zouden verheugd zijn u te mogen verwelkomen als sponsor van onze tennisvereniging.

Sponsormogelijkheden

U kunt als sponsor uw bedrijfsnaam op verscheidene manieren naar buiten brengen. Om als bestaande of potentiële sponsor goed op uw wensen en eisen in te kunnen springen, is er flexibiliteit aangebracht in de mogelijkheden tot sponsoring. Een sponsor heeft de keuze uit verschillende, driejarige sponsorpakketten. Onderstaand zetten wij voor u - als (mogelijke) sponsor - de diverse opties uiteen:

Sponsorplan

U kunt het gehele Sponsorplan van TCE hier downloaden.

Contactgegevens

E-mail:  sponsoring@tcenter.nl
Telefoonnummer:  06-48516979
IBAN / Bankrekening NR.:  NL98RABO0317404989

 

 

 

 

 

 

Zoek in site:

 

Tennisweer
Enter
Inhoud DIV...
Weeronline.nl - Meer tennisweer in Enterweeronline.nl Altijd jouw weer


Ogenblik a.u.b. ...